V imenik sem dodala stik z imenom zobozdravnik Ljubljana in dodala njegovo številko

Svoja študentska leta sem preživela v Ljubljani. Če bi se mogla še enkrat odločiti in izbirati svoj kraj študija, si zares nebi nikoli premislila, saj sem najlepša najstniška leta preživela ravno v Ljubljani. Za vikende sem se še vedno vračala domov, vendar pa starejša kot sem bila, vedno redkeje sem se vračala domov. Tako sem tudi mogla počasi razmišljati da bo potrebno določene rešitve iskati tudi v Ljubljani. Med njimi je bil tudi zobozdravnik Ljubljana. Morda se res hecno sliši, vendar ko veliko časa preživiš v različnih krajih, in ne moreš biti tako mobilen, da bi bil lahko na dveh krajih, moreš tudi za svoje zdravstvene zadeve poskrbeti in biti pripravljen na vse, saj po navadi je vedno tako, da ko kaj nujno potrebuješ prideš težko do določene storitve, ravno zaradi tega ker nisi že vnaprej poskrbel za papirologijo, v tujem kraju pa zelo radi komplicirajo.

V imenik sem dodala stik z imenom zobozdravnik Ljubljana in dodala njegovo številko

Zato je zobozdravnik Ljubljana pri meni imel zelo pomembno vlogo. Težko sem našla dobrega zobozdravnika v tujem kraju. Tukaj sem prosila za pomoč sošolko in pa še nekaj Ljubljančanov, ki sem jih v vsem tem času študija spoznala, če je kakšen zobozdravnik Ljubljana, na voljo v bližini centra Ljubljane in pa, če je seveda v redu. Prijatelj mi je napisal na listek »zobozdravnik Ljubljana« in pa spodaj še njegovo številko. Hitro sem segla po telefonu in želela vtipkati telefonsko številko, vendar se je moj pogled ustavil na uri. Zdela se mi je nekoliko pozna in neprimerna ura, zato sem se odločila da si številko shranim in raje pokličem naslednji dan ob bolj primerni uri. Tako sem stisnila gumb za dodatne možnosti in kliknila na gumb za ustvarjane novega stika.

Tako sem ga poimenovala – zobozdravnik Ljubljana. Pomislila sem, da bom naslednji dan sigurno pozabila poklicati, zato sem si še v svoj planer napisala »zobozdravnik Ljubljana,« da ja nebi pozabila.