Neprestano si poškodujem gleženj in opornice za gleženj so moja stalnica

Včasih sem živela v stanovanju in nisem imela cele posesti, kot jo imam sedaj, včasih nisem imela opornice za gleženj, kot pa jo imam sedaj. Ja točno tako, ker sedaj živim v hiši in imamo gromozansko njivo, sem se mogla vsega naučiti sama. Obožujem naravne domače pridelke, to sem si vedno želela, a kaj ko poškodbe pri meni ne počivajo. Tako si vedno in vedno poškodujem gleženj in že spet pridem do opornice za gleženj. Ne vem zakaj sem tako nerodna, pa ne bi rekla ,da sem ravno nerodna, vendar mislim, da je vzrok, da hočem vse narediti hitro, enostavno si ne pustim, da bi delala počasi, ker bi lahko. Tako ne vprašajte, zakaj se pri meni opornice za gleženj kar nabirajo.

Bilo mi je tako nerodno, ko sem že tretjič prišla do zdravnika, da sem si spet poškodovala gleženj, kajti ne morem si kar dati opornice za gleženj sama doma, saj pa nikoli ne vem, če je kaj resnega, ker pa me močno boli. Zdravnik mi je rekel, da kaj delam in sem povedala, da vedno tako nerodno stopim, seveda je skomignil z glavo in si menda mislil, da naj že začnem pazit. Ko mi je gleženj ponovno pogledal in sem mislila, da ne bom odšla brez opornice za gleženj, sem se zmotila. Tokrat je šlo za hujšo poškodbo in napotil me je v bolnico. Dobila sem longeto in tako sem zadnjič zvila gleženj in opornice za gleženj so bile zgodovina, kajti nisem si več dovolila, da bi delala hitro in da ne bi pazila kako hodim. Vse je enkrat šola. 

Tako imam sedaj doma opornice za gleženj spravljene v predalu in upam ,da jih ne bom več nikoli potrebovala, ker so se mi resnično zamerile in ne želim jih niti več videti, kaj šele ponovno nositi. Moji gležnji pa so še danes zdravi, ker jih čuvam.